Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

10. 3. 2011 16:24
a co má se zase věšet???

Proč by se nemohla konat interní schůzka šefredaktorů novin,kde by se projednávla problém DPH? A proč by tam nemohlo padnout i nějaké sprosté slovo, ba i několik  argumentů v tomto směru? Popřípadě nějaký ve vtipu myšlený návrh (třeba něco o další defenestraci)  ??

A co potom, mají snad mít potom účastnící radost že je někdo prásknul a donesl to zatepla Kalouskovi? A že  ten může záznam (přesněji vhodné výtržky z něj) libobolně zveřejňovat, publikovat a ukazovat co jsou ti novináři za ksindl???

0 0
možnosti
M

marionlake

10. 3. 2011 16:49
Re: a co má se zase věšet???

Záleží co páni šefredaktoři projednávali,mohlo jít taky o určitý druh kartelové dohody.

0 0
možnosti
MT

Marek Trizuljak

10. 3. 2011 15:40
Odvedení pozornosti?

Čím od čeho? Pozítří si už nikdo nebude pamatovat ani příjmení Bátora. :-):-):-) A sotva kdo tuší, co měla zakrýt jeho mediální záře. Při té smršti kauz a pseudokauz se v tom za chvíli přestanou vyznat i sami politici. Pak se někdo konečně splete a začne to lítat. Na podzim se například nádherně navzájem obviňovali Klaus s Topolánkem, kdože zamořil ODS vazbami na kmotry a šibaly. Škoda, že v tom aspoň chvilku nepokračovali, to by se možná veřejnost dozvěděla opravdu všelico...

0 0
možnosti
PK

Pavel K

10. 3. 2011 15:38
Nesdílím váš obdiv

ke Kalouskovu nekorektnímu jednání. Míra jeho nekompetence provázená drzostí už zašla za únosnou mez. Doufám, že tento chemik, který se samozvaně pasoval na nejlepšího ministra financí všehomíra, už konečně odkráčí z politické scény.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS